AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: AVEM DE ÎNFRUNTAT CANICULĂ EXTREMĂ! CARE SUNT TEMPERATURILE

Ne așteaptă cinci zile de foc. Meteorologii au emis avertizarare de cod galben de vreme caniculară. Mercurul din termometre va „juca” între +35...+38 de grade Celsius.

R.Moldova va primi peste 12 milioane de euro

R.Moldova va primi peste 12 milioane de euro pentru implementarea proiectelor în domeniul aprovizionării cu apă

Doi tineri bănuiţi de CCCEC de fabricare banilor falsi

Doi tineri bănuiţi de CCCEC de fabricare şi punere în circulaţie a banilor falşi riscă de la 5 la 10 ani privaţiune de libertate

Moldova, teatru de lupte geopolitice? "La Cahul

Moldova, teatru de lupte geopolitice? "La Cahul s-a confruntat Moscova cu Bucureştiul"


CE PEDEAPSĂ A PRIMIT FEMEIA CARE ȘI-A UCIS CU MÂNA SA BEBELUȘUL

CRUZIME CUMPLITĂ ÎN RAIONUL DUBĂSARI! O PROASPĂTĂ MĂMICĂ ȘI-A ÎNECAT BEBELUȘUL ȘI L-A ÎNGROPAT ÎN SECRET! (VIDEO)

Oribila crimă a fost comisă de o femeie din satul Oxentea tocmai în decembrie 2009. Ajutată de o cunoscută, aceasta a născut după care a înecat pruncul într-un vas cu apă și l-a îngropat la marginea cimitirului. În tot acest răstimp femeile a ținut în taină acest groaznic secret.

CANABIS ÎN VALOARE DE 6 MILIOANE DE LEI

CANABIS ÎN VALOARE DE 6 MILIOANE DE LEI, DEPISTAT ÎNTR-UN SAT DIN ȘOLDĂNEȘTI (VIDEO)

Hectare întregi de canabis au fost depistate în raionul Șoldănești. Descoperirea făcută de polițiști a avut loc în localitatea Cuşelăuca.

GAZODUCTUL COMUN ÎNTRE MOLDOVA ȘI ROMÂNIA

GAZODUCTUL COMUN ÎNTRE MOLDOVA ȘI ROMÂNIA VA FI GATA PÂNĂ LA FINELE LUI 2013

Gazoductul Iaşi-Ungheni va fi finalizat până la sfârşitul anului 2013. Aceasta o prevede documentul de colaborare în domeniul securităţii energetice, care include proiectele de lege ce ţin de construcţia gazoductului Iaşi-Ungheni, liniilor electrice Suceava-Bălţi (400 kV) şi Fălciu-Goteşti (110 kV). Documentul a fost semnat astăzi, 17 iulie, la Chişinău, transmite Info-Prim Neo.

VACANȚA ÎN ROMÂNIA A SFÂRȘIT PENTRU O MOLDOVEANCĂ

VACANȚA ÎN ROMÂNIA A SFÂRȘIT NEAȘTEPTAT PENTRU O MOLDOVEANCĂ. UN TURIST POLONEZ I-A TĂIAT URECHEA CU KITE-UL

Odihnă cu final nebănuit pentru o tânără din Republica Moldova, care a mers în vacanță pe litoralul românesc. Aceasta a ajuns cu urechea tăiată pe mâna medicilor, după ce a fost lovită de placa unui kite manevrat greșit de un turist polonez.

UN NOU ATAC AL LUPILOR

Tot mai des haitele de lupi atacă localitățile din țară. Ultimul caz a avut loc zilele trecute în satul Piscărești, din raionul Rezina. Doi lupi au încercat să sfâşie un viţel priponit pe bahna din apropierea localității. Sătenii vorbesc că urletele lupilor se aud și în timpul nopţii.

UPDATE! VIJELIA DE IERI A FĂCUT PAGUBE

UPDATE! VIJELIA DE IERI A FĂCUT PAGUBE ȘI VICTIME OMENEȘTI. FĂRĂ LUMINĂ AU RĂMAS PESTE 100 DE LOCALITĂȚI DIN 13 RAIOANE
Potrivit ultimelor informaţii operative ale Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, în după-amiaza zilei de ieri, 15 iulie, în urma ploilor torenţiale cu vânt puternic, rămân deconectate de la energia electică 109 localităţi din 13 raioane, iar 7 localităţi din 4 raioane - fără conexiune de la telefonia fixă.

PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO: VREME MAI RĂCOROASĂ CU 10 GRADE. VEZI CÂND REVINE CANICULA

Începem săptămâna cu vreme răcoroasă și ușor instabilă. Căldurile nu ne-au părăsit pentru mult timp, acestea vor reveni la sfârșitul săptămânii.

FULGERUL A PROVOCAT NOAPTEA TRECUTĂ UN INCENDIU

FULGERUL A PROVOCAT NOAPTEA TRECUTĂ UN INCENDIU LA ORHEI

Furtuna din noaptea trecută a transformat în scrum garajul unui gospodar din Chiperceni, Orhei. Flăcările, provocate de fulger, s-au extins și pe o construcție auxiliară, distrugând o jumătate din acoperișul celei de-a doua clădiri.

GELOZIE CU FINAL CUMPLIT!

GELOZIE CU FINAL CUMPLIT! UN BĂRBAT DIN ANENII NOI L-A CĂSTRAT PE AMANTUL SOȚIEI SALE ȘI S-A PREDAT POLIȚIEI

O întâmplare desprinsă parcă dintr-un film de groază a avut loc noaptea trecută în localitatea Roșcana, raionul Anenii Noi. Un bărbat orbit de gelozie l-a maltratat cu cruzime pe amantul soției sale, chiar în casa acestuia. Poliția a fost chemată de un localnic, care auzise strigătele disperate ale vecinului său.

FIOROS! UN ADOLESCENT DE 16 ANI

FIOROS! UN ADOLESCENT DE 16 ANI ȘI-A STRANGULAT PĂRINTELE CU O FUNIE (VIDEO)

Crimă cumplită în satul Rădeni, raionul Călărași. Un minor de 16 ani și-a strangulat propriul tată, după care l-a îngropat în grădina casei. Bărbatul de 42 de ani a fost dat dispărut încă la începutul lunii iunie. Acesta era divorțat de soția sa, de aproximativ 7 ani. Femeia este plecată la muncă în Cipru și revine acasă doar la sărbători.

SECETA DE LA ÎNCEPUTUL VERII

SECETA DE LA ÎNCEPUTUL VERII ŞI PLOILE DIN ULTIMELE ZILE AU FĂCUT PAGUBE DE 900 MILIOANE DE LEI

Seceta de la începutul verii şi ploile din ultimele zile au provocat pagube estimate la aproximativ 900 de milioane de lei, a comunicat, vineri, ministrul agriculturii, Vasile Bumacov, în cadrul şedinţei Comisiei pentru Situaţii Excepţionale. Volumul producţiei vegetale a scăzut cu cel puţin 5 la sută, notează Info-Prim Neo.

UN PUȘCĂRIAȘ DIN BRĂNEȘTI

UN PUȘCĂRIAȘ DIN BRĂNEȘTI ȘI-A ÎNCHEIAT SOCOTELILE CU VIAȚA SĂRIND DE LA ÎNĂLȚIME

Un deținut de la Penitenciarul nr.18 din Brănești, Orhei, și-a pus capăt zilelor după ce a sărit de la înălțime și s-a rănit mortal la cap.

„NASC ȘI LA MOLDOVA OAMENI”

UN PĂDURAR DIN NORDUL ȚĂRII A PUS PE FUGĂ DE UNUL SINGUR O BANDĂ DE TÂLHARI PERICULOȘI

Sunt oameni în Moldova care nu se tem să-și ia soarta în mâini, atunci când situația o cere. Este și cazul unui bărbat, de meserie pădurar, din localitatea Niorcani, raionul Soroca. Acesta nu a stat pe gânduri noaptea trecută când a aflat că vecina sa este jefuită în propria casă de o bandă de tâlhari, dar a luat arma în mâini și i-a sărit în ajutor. Iată ce a ieșit din asta.

Secerişul grâului este în plina desfăsurare pe tot teritoriul ţării!




Secerişul grâului este în plina desfăsurare pe tot teritoriul ţării! Deşi temperatura aerului depaşeşte 30 de grade Celsius, agricultorii au ieşit în cîmp să strîngă roada. În raionul Soroca au fost cultivate în anul curent circa 14 mii de ha de teren agricol.

« 1 2 3 4