Un copil de șase ani a obținut titlul de Cel mai tânăr programator informatic din lume

Copiii sunt tot mai inteligenți pe măsură ce evoluează generațiile. Cea mai bună dovadă este că există copii care merg la universitate la vârsta de nouă ani sau fac mari descoperiri la vârste fragede. Astăzi vă povestim cum un copil de șase ani a obținut titlul de Cel mai tânăr programator din lume.

Polonia – are pistă de biciclete unică în lume: acumulează energie solară ziua şi generează lumină noaptea

Polonia – pistă de biciclete unică în lume. Cea mai strălucitoare pistă de biciclete se găsește în Polonia şi este alimentată  în totalitate cu energie solară. Acum se poate circula pe bicicletă şi noaptea. Iată de unde a pornit ideea.

10 curiozități despre creierul uman

Domeniul neurologiei este în plină dezvoltare. Creierul este un organ care nu a fost încă elucidat complet, tocmai de aceea fiecare informație nouă despre sistemul nervos este uluitoare. Am alcătuit aici o listă cu 10 cele mai interesante și spectaculoase curiozități despre creierul uman.

Creierul poate fi capabil să se reconecteze după leziuni traumatice

Creierul uman este atât de complex, încât apar zilnic noi teorii, studii și cercetări care își propun să dezlege misterele pe care le deține, cum funcționează, cum este stimulat și cum se poate adapta.

Primul succes al transplantului de penis confirmat

Exact ceea ce ați citit, există deja un bărbat cu organele genitale transplantate și recuperate. Pare o scenă de film, dar nu este. Soldatul, anonim până acum, avea mai multe părți ale corpului sfărâmate în timp ce pășea pe o grenadă în timpul serviciului său din Afganistan în 2010.

Avioane 100% electrice? Va incepe lucru abia în 2022 și cu o capacitate redusă

Deși mai multe companii protejează vehicule zburatoare cu motor electric, avioanele electrice mari sunt încă departe de a deveni realitate în aviația civilă.

Tigru: Cel mai dorit animal de companie exotic din lume

Tigrii, mamifere carnivore din familia felinelor, sunt cele mai dorite feline sălbatice în rândul oamenilor, în special printre cele mai norocoase, precum Mike Tyson. Unul dintre cele mai carismatice animale din lume, este simbolul conservării naturii și, de asemenea, unul dintre cele mai populare animale, folosit ca mascot de diverse companii.

Probabil că te-ai spălat pe dinți în mod greșit în tot acest timp.

Știm cu toții că periajul dinților este esențial pentru sănătatea corpului - și, să ne combinăm, și pentru viața socială. Este unul dintre obiceiurile principale ale rutinei noastre pe care le dobândim în faza copilăriei.

STUDIU. Ce spune ritmul lent de mers despre creierul tău

Ritmul de mers al persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani poate fi un indicator al gradului de îmbătrânire al creierului şi al întregului organism, conform unui studiu efectuat la Duke University din SUA, citat de BBC şi Xinhua.

Omul produce bere în propriul intestin

Berea este o băutură foarte populară și mișcă foarte mulți bani. Potrivit Forbes, se preconizează că piața mondială a berii se va muta până în 2021, 309 miliarde de dolari pe an, sau aproximativ 1,2 trilioane de dolari. Prin urmare, este de acord că toată lumea le place băutura.

Faceți clic pentru a vedea rutina de studiu pe care v-am pregătit-o!

Nu există o formulă de studiu pregătită. Ca o sugestie, am pregătit o rutină de studiu în opt etape, astfel încât studiul să devină un obicei din viața ta și să aducă rezultate bune.

Originea vinului și importanța sa în sănătate.

Băutură de mare importanță istorică și religioasă, vinul este considerat de experți ca un aliat al sănătății, ajutând la prevenirea diferitelor boli.
 

Diferența dintre Deodorante și antiperspirante: Afla acum care este diferența?

Puteți chiar pronunța ambele referindu-se la un singur tip de produs: deodorante antiperspirante. Adevărul este că există o diferență uriașă, chimic vorbind, între ele.

Începutul uneia dintre cele mai cunoscute cărți din lume record guinness

În 1954, în Irlanda, Hugh Beaver era la vânătoare, când a ajuns la concluzia că nu a fost în stare să doboare vreun plover, deoarece pasărea era atât de rapidă.

Afla când și cum a fost creat deodorantul.

Încă de pe vremea Imperiului Roman, s-au făcut încercări de a controla transpirația și mirosul de pe axilă. Bărbații din această epocă foloseau sub arcuri mici tampoane aromate pentru a reduce mirosul de transpirație.

Afla acum ce nu stiai despre, Bauturi energetice

Bauturile energetice au in general compozitia lor, pe langa carbohidrati...

Consumul de alcool în timpul alăptării dăunează copilului?

Pe 12 iunie, cântăreața Beyoncé a născut fiii ei gemeni, adăugându-se familiei rapperului Jay-Z și fiicei sale, în vârstă de 5 ani, Blue Ivy. Mai puțin de două luni mai târziu, popstar a postat pe Instagram o fotografie care arăta să bea vin și a provocat multe îndoieli în mulțime: băutul în timpul alăptării nu doare?

Află cât timp rămân drogurile ilicite în corpul tău

Testele toxicologice sunt de obicei solicitate sportivilor, oficialilor instanțelor și persoanelor care trebuie să demonstreze din anumite motive că nu consumă droguri. Aceste teste au puterea de a crede o mărturie doar pentru că multe medicamente pot fi diagnosticate prin urina, părul și sângele unei persoane.

Cât de repede circulă sângele in corpul uman?

Totul începe din inimă. În medie, o inimă umană bate 2,5 miliarde de ori în viață și pompează aproximativ 150 de milioane de litri de sânge. Tot el este cel care determină ritmul cu care sângele va circula prin corp.

Inteligența artificială ajută la identificarea hemoragiei cerebrale

Oamenii de știință de la Universitatea din California au dezvoltat un sistem care folosește  inteligența artificială pentru a identifica mai rapid hemoragiile creierului. Tehnologia funcționează analizând scanări cu raze X pentru a identifica semne de sângerare în creier cu o precizie apropiată de cea a profesioniștilor umani.

Ce simptome și afecțiuni poate transmite mucegaiul din locuință?

Mucegaiul apărut pe suprafețele din încăperi este periculos pentru sănătate. Află de ce este important să lupți cu acesta atunci când se dezvoltă! Mucegaiul poate fi cauza alergiilor și tusei frecvente.

ȘTIAȚI CĂ PUTEȚI CUMPĂRA URANIU PE INTERNET?

Uraniul este de obicei asociat cu energia nucleară și construcția de arme puternice de distrugere în masă. Fără îndoială, este un element chimic pentru utilizarea exclusivă a guvernelor și a armatei care nu poate fi achiziționată de un cetățean obișnuit.

Ce spune grupa ta de sange despre tine si personalitatea ta

Asiaticii cred ca grupa sanguina pe care o ai iti determina principalele trasaturi de caracter. Pentru japonezi, de exemplu, aceasta reprezinta un criteriu important de selectie la locul de munca.

Asta e cauza ca oamenii simt mai multă durere când vremea este rece și umedă

Persoanele cu probleme de sănătate cronice, cum ar fi artrita, sunt mai predispuși să simtă durerea când vremea este rece și umedă, sugerează un studiu. Se știe că frigul înrăutățește durerea, dar există de fapt puține cercetări asupra efectelor vremii.

De ce spațiul cosmic afectează diferit femeile și bărbații

Aproximativ 564 de persoane au fost în spațiu până în prezent, 65 dintre ele fiind femei. Valentina Tereșkova, o cosmonaută din Rusia, este prima femeie care a zburat în spațiul cosmic, la 16 iunie 1963.

Știați că anvelopele de Avion cu zboruri mari sunt umplute cu azot?

Pneurile aeronavelor care zboară la altitudini mari sunt umplute cu azot, deoarece aceste aeronave se confruntă cu temperaturi de până la -50 ° C, iar azotul variază ușor ca volum în funcție de temperatură.

1-26 27-52 53-78 ... 313-338 339-352
Loghin and regist
Category
Mai multe
Vezi mai multe categorii... Soroca.in
Auto
Totul despre transporturi
Noutati din Filme
Totul ce detine de filme
Noutati din Tara
Noutati din satele și orașele din Moldova Soroca.in
Noutati din Muzica
Noutati despre muzica,artisti
Top Facute De Lume
Lucruri interesante facute de om
Mori de ras
Rade si tu cu noi
TV & Radio
Curiozităţi
Multe lucruri interesante
Jocuri
Noutati pentru jucatori
Showbiz
Showbiz artisti,actori....
Stiri Externe
Soroca.in
Persoane Stranii
Ceva ce o persoana normala nu poate face
Интересное
Все возможное и не возможное
Tehnologie
Noutati din Lumea digitala Soroca.in
Animale
Totul despre animale