Scientists release amazing new images from inside the mysterious hole in Siberia

RUSSIAN scientists have revealed the first extraordinary pictures from inside the mysterious hole that suddenly appeared in Siberia.

Putin, bring our son home - mother's plea as pro-Russians load stolen bodies onto trains

PRO-RUSSIAN rebels have reportedly forced Ukraine emergency workers to hand over 196 bodies cleared from the MH17 crash site.

Russia WILL hand MH17 black boxes over - but bugged phone calls show desperation for them

AS Russian rebels agree to hand over the MH17 flight's black boxes, an intercepted phone call shows just how desperate Putin was to get his hands on them.

Great White Shark attack swimmer: 'God and a punch on the nose saved my life

Steven Robles, 40, was training for long distance swimming events when he was attacked off Manhattan beach near Los Angeles

Police chief has 'no issue' with dad who beat man 'caught sexually abusing his son'

Raymond Frolander was left with bloodied lips and blackened eyes after the father allegedly caught him attacking his 11-year-old boy 

13 first responders, 13 suicides, 10 weeks - Video

Watch above: Ontario eyes new protections for frontline responders. Alan Carter reports.

How Does a Secured Credit Card Work ?

Almost everyone has a credit card these days. In fact, it is very difficult to get through life without a credit card because so many things require that you have one. However, many people see credit cards as merely a way to make purchases for things that they cannot afford to pay for in full at the time of purchase. Ideally, a credit card should be viewed as a way to build credit and to prove that you will pay off your debts. Doing so allows you to build credit effectively and it can have a dramatic impact on your credit score. If you have experienced problems with debt in the past, you may be able to start rebuilding your credit, and thus repair your credit score, by using a secured credit card.

The first race war? Scientists investigating after 13,000-year-old bodies are discovered on the edge of the Sahara

A pair of skeletons belonging to people who were killed on a massacre 13,000 years ago as the result of climate change, are going on show in the British Museum, London. Pencils pinpoint out pieces of weaponry responsible for their demise

Cute African crane chicks exercise

A pair of East African crowned crane chicks are getting used to their surroundings at the San Diego Zoo

Mark Zuckerberg on a Future Where the Internet Is Available to All

The Facebook Chief Writes That Connecting Everyone on the Planet to the Web Can Create Opportunity and Reduce Poverty

Creatura BIZARA descoperita in apele Golfului Persic

O nava iraniana a descoperit ceea ce pare a fi un monstru marin.

A intrat in plina viteza cu camionul in benzinarie. Martorii: Abia se tinea pe picioare

Un şofer era cât pe ce să producă un incendiu de proporţii, după ce s-a izbit în magazinul unei staţii Peco din apropierea satului Negreşti, raionul Străşeni. 

Marian Lupu ar putea fi demis mine

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a decis să convoace o nouă şedinţă extraordinară a Parlamentului.

CONTRABANDA CU MEDICAMENTE LA VAMA LEUSENI

Contrabandă cu medicamente în valoare de 70.000 de lei la Vama Leușeni-Albița. Doi bulgari au încercat să scoată din țară zeci de mii de pastile.

SCANDAL LA CHIŞINAU: Procurorul general ar fi împuscat un tanar la vanatoare

Valeriu Zubco, procurorul-general al Republicii Moldova, este acuzat că ar fi omorât un tânăr în timpul unei partide de vânătoare, conform declaraţiilor activistului Sergiu Mocanu, care nu a prezentat probe.

BRADUL DIN CENTRUL ORASULUI SOROCA A FOST VANDALIZAT (VIDEO)

Bradul de Crăciun din centrul orașului Soroca a fost vandalizat. Răufăcătorii au distrus mai multe instalațiile de lumini și jucăriile, care înfrumusețau pomul.

CA IN FILME! ADOLESCENT DE 15 ANI, URMARIT DE POLITIE LA VOLANUL UNEI MASINI FURATE (VIDEO)

A furat o mașină din curtea unui bloc din capitală și a gonit cu ea urmărit de poliție până în raionul Strășeni. Este vorba despre un adolescent în vârstă de numai 15 ani, originar din Anenii Noi.

FEMEIA DIN FLOREȘTI A NĂSCUT UN BAIEȚEL ACASA.

Femeia însărcinată din raionul Florești, la care ieri, 17 decembrie, medicii nu puteau răzbate din cauza troienelor, a născut acasă asistată de mamă și de rudele din preajmă.

(video) Crimă odioasă la Hîncești: Fratele unui fost primar, ucis lângă pădure


Cadavrul unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit duminică, 12 august, în apropierea unei fâșiei de pădure din preajma satelor Crasnoarmeiscoie și Tălăiești, raionul Hînceşti, informează serviciul de presă al MAI. Corpul neînsuflețit al victimei avea multiple plăgi penetrante în regiunea gâtului și a inimii și era amplasat la 15 metri de la un automobilul de model „Citroen Berlingo”. Mașina, care aparținea victimei era incendiată.

ProTV relatează că victima este fratele unui fost primar din Hîncești.

Chișinău. După trei luni, strada Ion Creangă a fost REDESCHISĂ


A fost redeschisă strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei. După trei luni, timp în care pe porțiunea dintre străzile E. Coca - V. Belinski au fost efectuate lucrări de pozare a apeductului, traficul rutier a fost restabilit în totalitate pe str. Ion Creangă.

Informația a fost făcută publică de către directorul întreprinderii municipale „Exdrupo”, Efim Cheptanari, în cadrul ședinței operative a Primăriei din această dimineață.

Și-a împușcat mortal nora cu o armă de vânătoare

Conflict „soluționat” cu focuri de armă la Taraclia! Și-a împușcat mortal nora cu o armă de vânătoare

Un bărbat de 63 de ani din Taraclia și-a împușcat mortal nora cu o armă de vânătoare. Tragicul incident a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 11 august, în jurul orei 19:30.

Potrivit martorilor, care au şi anunţat poliţia, cei doi s-ar fi certat anterior, iar conflictul a continuat şi în stradă. Bărbatul, neangajat în câmpul muncii, a efectuat câteva împuşcături dintr-o armă cu ţeavă lisă, deţinută legal, în direcţia norei sale. Femeia, în vârstă de 34 de ani, a fost rănită în zona pieptului și a decedat pe loc.

Ce așteptări are Filat de la vizita lui Merkel


Prim-ministrul Vlad Filat pune mari speranțe în vizita lui Angela Merkel la Chișinău. Acesta speră că oficialul de la Berlin va transmite un mesaj politic puternic de susținere a Republicii Moldova, atât pe dimensiunea de reintegrare a țării, cât și pe cea de integrare europeană. Totodată, premierul se arată încrezător că mesajul cancelarului va servi drept un argument în plus pentru oamenii de afaceri germani, pe care îi va convinge să investească la noi în țară.

Chișinăuienii au apă caldă, însă nu toți!

Chișinăuienii au apă caldă, însă nu toți! 96 de blocuri vor fi conectate cu întârziere

Locuiți în Capitală și, deși este deja 11 august, apa caldă nu a revenit în robinete? Înseamnă că vă numărați printre „ghinioniștii” ale căror blocuri vor fi reconenctate la acest serviciu cu întârziere. În cel mai bun caz ați putea fi aprovizionat cu apă caldă menajeră pe parcursul zilei de azi, în cel mai pesimist scenariu - în septembrie sau chiar și mai târziu.

Termocom anunță că până la această oră a fost reluată livrarea apei calde menajere către 94% din consumatorii din municipiul Chişinău. 96 de blocuri rămân încă deconectate. 32 de blocuri vor primi apă caldă pe parcursul zilei de azi.

CENTURI DE SIGURANȚĂ PENTRU FIECARE PASAGER

CENTURI DE SIGURANȚĂ PENTRU FIECARE PASAGER ȘI CAMERE VIDEO ÎN AUTOCARE. CE PROPUN AUTORITĂȚILE DUPĂ ACCIDENTUL DE LA UNGHENI

Se pare că autoritățile și-au învățat lecția și după tragedia de la Ungheni vor să ia măsuri drastice în cadrul transportului public de călători.

11 RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT DE AUTOBUZ

11 RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT DE AUTOBUZ PRODUS AZI LA TELENEȘTI (VIDEO)

Un nou grav accident cu implicarea unui autobuz s-a produs în localitatea Inești, raionul Telenești. 11 pasageri, printre care şi doi minori, au fost traumatizaţi. Doar o persoană, din cei 11 pasageri internaţi, se află în stare gravă.

Va face 20 de ani de puşcărie

Va face 20 de ani de puşcărie pentru că a omorât o bătrână

« 1 2 3 4 »