Pare un INGER, insa ascunde un SECRET teribil!

Pare un INGER, insa ascunde un SECRET teribil! Barbatii care i-au facut avansuri sunt SOCATI 

CUTREMURATOR: Au crezut ca e INSARCINATA, desi are 12 ani! Ce avea in burta i-a SOCAT pe medici

Cazul de mai jos a uluit lumea medicala si a transformat complet viata unei familii fericite.
O fetita de doar 12 ani din China sufera de o boala extrem de rara care o face sa para insarcinata. Meng Caixiu a fost diagnosticata cu chist hepatic, afectiune din cauza careia stomacul i se umfla excesiv.

EA este DIAVOLUL in persoana! Si-a omorat sase dintre copii, dandu-le foc

Se numeste Mairead Philpott si a primit 17 ani de inchisoare dupa ce a fost gasita vinovata de uciderea celor sase copii ai ei.

Tataee de la B.U.G Mafia e din nou tatic! Sotia lui a nascut un baietel! Vezi aici ce spune hip-hop-erul despre bebelusul sau

Vlad Irimia, hip-hop-erul de la B.U.G. Mafia cunoscut sub numele de scena Tataee, este in culmea fericirii. Sotia i-a daruit cel de-al doilea copil, iar de aceasta data bebelusul este de sex masculin.

Asa ceva NU SE FACE! Parinti care si-au batut joc in ultimul hal de copiii lor FOTO

"Cum iti asterni asa dormi" spune o vorba din popor care se aplica foarte bine in cazul parintilor.

SOCANT! Ce i s-a intamplat unei FETITE dupa o vizita la DENTIST VIDEO

Savannah White, o fetita in varsta de 4 ani a mers la un control de rutina la dentist, insa cu ce s-a ales de pe urma acestui act a marcat-o profund. 

impuscaturi la o gradinita de copii din Rusia

Un bărbat a deschis focul luni, din propriul apartament, spre o gradiniţă de copii din Rusia, aflată în vecinătate, o educatoare fiind rănită, anunţă autorităţile, precizând că agresorul a fost găsit mort în locuinţă, relatează AFP.

Parea o fata DRAGUTA si VESELA, dar ascundea un secret TERIBIL

Britanica Chevonea Kendall-Bryan, în vârstă de 13 ani, a murit după ce a căzut de pe fereastra casei sale, în timp ce-l amenința cu sinuciderea pe un băiat care o înregistrase în timpul unei partide de sex oral. 

Minora de 14 ani, violata de 7 barbati care au si filmat abuzul

Caz incredibil în comina Roata din Giurgiu. O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată de şapte tineri, iar unul dintre agresori a și filmat scena, după care a mers  prin comună şi s-a "lăudat” cu abuzul pe care l-au comis. Şase dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar cel de-al şaptelea este căutat de poliţie.

Copilul se imagineaza ca joaca “Need For Speed”

Este o ideie excelenta pentru cei care nu au posibilitatea sai cumpere un calculator sau un alt tip de consola ca sa poata juca ...
 

« 1 2